METODE

Coaching

Coaching er en metode, hvor vi arbejder konkret med disse spørgsmål. Det er professionelle samtaler, som hjælper dig til at blive mere afklaret om, hvad du dybest set ønsker i livet.

Hvad vil du?

Hvad kan du?

Hvad forhindrer dig i at gøre det?

Hvordan kan du komme i gang med at gøre det?

Umiddelbart kan det lyde som fire simple spørgsmål.

Når det drejer sig om dit liv – både privat og professionelt – kan det være store spørgsmål og netop de spørgsmål, som du har brug for hjælp til at kunne besvare.

Coaching er en metode, hvor vi arbejder konkret med disse spørgsmål. Det er professionelle samtaler, som hjælper dig til at blive mere afklaret om, hvad du dybest set ønsker i livet. Vi kaster sammen lys på dit potentiale, hvilke barrierer du oplever, hvilke handlemuligheder, du har og hvordan, du konkret kan handle på dem og nå dit mål.

Din psykolog støtter og inspirerer dig til at gå på opdagelse i din verden med det formål, at du bliver mere afklaret og i stand til at udvikle din personlige handlekapacitet.

Et coachingforløb varer typisk 2-10 samtaler.

Det kan handle om én bestemt problemstilling, som du ønsker afklaring på privat eller professionelt. Her kan en enkelt samtale på 80 minutter evt. med én opfølgning være tilstrækkeligt.

Andre gange vil det kræve et forløb på 3-10 samtaler at arbejde med at skabe klarhed, identificere barrierer, træffe beslutninger, som hjælper dig til at nå dit/dine mål, som passer til dine ønsker, drømme og potentiale.

Det kan både være personlig coaching (Life Coaching) eller erhvervscoaching. Da begge livsområder påvirker hinanden gensidigt, er det ikke afgørende at definere fokus på forhånd. Vi afklarer dit mål med coachingen ved første samtale.

Coaching som metode adskiller sig fra terapi og behandling. Kort fortalt er coaching fremadrettet og orienteret mod at arbejde med specifikke mål. Terapi retter sig mod udfordringer omkring følelser, tanker, adfærd og relationer med det formål at forstå dig selv bedre og få metoder til at ændre på det svære.

I coaching kan det ske, at du støder på barrierer, som kan stikke dybere og kræve terapeutiske metoder for at løsne op. Her kan vi skifte fokus for en periode, eller vi kan arbejde med coaching sideløbende med terapien. Dette aftales med din psykolog, som altid vil give dig en konkret vurdering og tilpasse forløbet til dig.

Alle Psykologer

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt rum, hvor du føler dig mødt. Af samme årsag vil min tilgang og metode tage udgangspunkt i netop din unikke problemstilling, og terapien vil løbende blive tilpasset efter dig og dine behov.
Jeg tilbyder individuel terapi, coaching og parterapi i et fortroligt og støttende rum, som kan igangsætte og inspirere til udvikling og forandring.
Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
Som psykolog og sexolog tilbyder jeg både individuel psykoterapi, parterapi og supervision til professionelle.