SPECIALE

Normkritik og sexpositivisme

Alternative parforholdskonstellationer ved vi meget om I Innervention. Uanset hvilken konstellation I har valgt at leve i, har vi forståelse og professionel erfaring i forhold til komplekse dynamikker og bevidst arbejde med jalousi, selvværd og kommunikation.

Normkritik og sexpositivisme

 

Åbne forhold

Alternative parforholdskonstellationer ved vi meget om I Innervention.

Uanset hvilken konstellation I har valgt at leve i, har vi forståelse og professionel erfaring i forhold til komplekse dynamikker og bevidst arbejde med jalousi, selvværd og kommunikation.

Overvejer I at åbne parforholdet op, kan parterapi være en god ‘fødselshjælper’. I står nemlig over for mange nye udfordringer, valg og følelser:

”Det åbne forhold er kærlighedens ekstremsport”

Det er vigtigt, at I går frem i et tempo, der ikke ryster fundamentet i jeres parforhold. For de fleste, er det en god idé at have et parterapeutisk forløb undervejs, fordi gode samtaler om følelser, nye aftaler, misforståelser og potentielle svigt er vigtige og kan kræve træning.

 

Seksuelle minoriteter – LGBT

Du er meget velkommen, uanset hvordan du identificerer dit køn. Vi i Innervention er LGBTQIA+ venlige. Flere af os har arbejdet mange år med seksualitet og identitet, og vi ser binære, queers, homoseksuelle og transpersoner i vores klinik hver dag.

I forhold til seksualitet og parforhold har vi ofte parterapi med LGBT-personer. Vi ser her på mønstre, roller og feminine/maskuline energier. De feminine og maskuline energier skal ikke forstås i en kontekst af at være ligestillet med mandlige og kvindelige energier. Begge køn ejer begge energier, og vi arbejder med spændvidden og dynamikken mellem de to poler.

Disse parforholdsmønstre er relationelle og ikke nødvendigvis imellem to binære køn, tvært imod.

 

Kink og BDSM

Malene Hollmann og Cleoh Søndergaard er, hvad man kan kalde ’kink-venlige psykologer’. Dvs. psykologer med åbenhed og meget viden om kink-miljøet og de dynamikker, der er normale i denne subkultur. Vi ved meget om psykologien bag feticher og BDSM, og vi vil møde dig med viden og fordomsfrihed, hvis du har interesser inden for disse eller lignende områder.

Særligt kommunikation, hengivelse, ærlighed, dominans, samtykke og grænser har fyldt en stor del af vores terapi med personer, der dyrker sensuelle og mørke interesser.

Overgreb, psykisk vold og voldtægter kan også finde sted i BDSM-miljøet. Vi er meget bevidste om den tvivl, der kan herske hos ofret og om den diskrimination, der kan finde sted blandt myndigheder og venner. Uanset hvad er det altid godt at få bearbejdet oplevelser, der ikke har været gode, eller som har haft psykiske følger for dig.

Vi møder dig uden forudantagelser eller domme og tager udgangspunkt i, hvor du står, og hvad du har brug for.

Find en psykolog

malene-hollmann
Malene Hollmann
Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
0020_B
Cleoh Dharma Søndergaard

Som psykolog og sexolog tilbyder jeg både individuel psykoterapi, parterapi og supervision til professionelle.