Hvorfor gik du ikke bare / Et nær-portræt af Cleoh, del 2 – Med Charlotte Heje Haase (Skab dig)

Af: Cleoh Søndergaard

Podcast om psykisk vold

I dette meget personlige portræt kommer du helt tæt på din vært – hende der ‘bare’ plejer at være mikrofonholder og psykolog. I dette afsnit er det Charlotte Hele Haase der blidt holder rummet for mig, Cleoh, og kommer helt tæt på.

1. del handler om skaber-trang, iværksætteri og det at turde skabe sig! Her vil Cleoh også komme ind på virket som psykolog og arbejdet med klienter, der har været udsat for traumer og psykisk vold – og hendes egne, private mønstre og fortid.

2. del handler især om relationer; de næreste venner og ægtemanden beskriver Cleoh og Charlotte kommer med gode fifs til nære samtaler og spørgsmål, man kan stille hinanden som venner. Cleoh kommer ind på hendes mission i livet og deler ærligt ud af sig selv.

Du kan følge podcasten ‘Skab dig’ her, hvor du kan høre Charlottes meget personlige samtaler med sig selv og personer som Leonora Christina Skov og Lilje Scherfig:

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/skab-dig/id1534702515

Har du lyst til at støtte op om podcasten? Det betyder rigtig meget!

10’er:
Hvis du har lyst til at støtte podcasten, vil jeg blive lykkelig! Cleoh samler nemlig ind til nye mikrofoner og udstyr – og på sigt lidt løn, udover hosting og produktion.

Her er linket:

https://hvorforgikduikkebare.10er.app

TUSIND TUSIND TAK!

Husk meget gerne at skrive en anmeldelse til podcasten på Apple podcast. Det kan du gøre her:

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/hvorfor-gik-du-ikke-bare/id1556838887

Jeg ønsker at booke en tid hos Cleoh:

Jeg ønsker at booke en tid hos Cleoh:

Du skal være meget velkommen. Lige nu (september 2021) har jeg igen åben for tilgang af nye forløb. Du kan booke mig her:

Cleoh Dharma Søndergaard

Flere indlæg