Virksomhedsaftale

Skræddersyede kurser

Formidling og kurser til private og virksomheder er et af vores specialområder. Flere af os har taget efteruddannelse som coach og er vant til at give virksomheder den inspiration, der skal til, for at løfte virksomhedens medarbejdere og ledelse.

Uanset om I står foran en større fusion, har meget stress blandt medarbejderne eller oplever udfordringer i forbindelse med ledelsesopgaven, er vi klar.

Referencer og kurser:

  • Aalborg Universitet: Stress og mindfulness (Cleoh Søndergaard)
  • IBM: Identitetsdannelse og fremtidsforskning (Cleoh Søndergaard)
jean-philippe-delberghe-660138-unsplash.jpg

Erhvervspsykologisk coaching til alle lag i virksomheden

Medarbejderens trivsel og psykologiske tryghed er central for virksomhedens succes, foruden strategi, innovation og økonomi. Hvis medarbejdertrivslen er lav og tilfredsheden daler, ser I det hurtigt i virksomhedens performance.

Den gode stemning, ros og anerkendelse er central for, at den enkelte medarbejder trives og performer. Hvis først der er utryghed, manglende rammer, uklare roller og konflikt, stiger stress-niveauet, og koncentrationen og arbejdsglæden daler. Det har betydning for, hvor hurtigt og grundigt medarbejderne udfører deres opgaver.

Men det er ikke kun medarbejderne, der kan have brug for psykologsamtaler eller coaching. Det kan lige så godt være lederen – for det er ofte lederen, der har den største rolle i forhold til beslutninger, der farver virksomhedens hverdag. Det er også lederen, der har bevæget sig længere væk fra det fagnære, til at have medarbejderansvar og skulle jonglere strategier og håndtere fyringer for virksomheden.

Derfor er ledelsescoaching et centralt værktøj i rollen som leder. Her kan du få udredt, hvilken ledelsesstil du har, hvilke personlighedstræk du ejer, og hvordan disse spiller ind, når det gælder dit samarbejde med virksomhedens medarbejdere. Når du ser en erhvervspsykolog, er det derfor ikke kun for din egen selvudvikling. Der er mindst lige så meget strategi, psykologisk viden og relationelle emner.

Book et forløb med en proceskonsulent fra Innervention

Det er op til jer i virksomheden, hvilken model I ønsker; om I ønsker en virksomhedsaftale med abonnement, om I vil booke separate sessioner eller et samlet forløb.

Uanset hvilken model I vælger, får I hos Innervention den bedste og skarpeste hjælp til jer: Vi er alle erfarne psykologer, proceskonsulenter og, ja, parterapeuter.

Parterapi er relevant at nævne, for det handler blandt andet om det at være flere til stede i en session og at få hjælp til at forstå hinanden bedre. I parterapien bruger vi kærlighedens sprog og hjælper parret med autentisk at kunne udtrykke behov og følelser. I erhvervslivet taler vi det professionelle sprog og er bevidst om business management, diskurser og forretningsstrategi.

Vi taler begge sprog i Innervention og arbejder dynamisk med kommunikation, optimering, performance og følelser.

Priser på samlede forløb afhænger af antal deltagere, længde på sessionerne og antal sessioner. Sammen med den enkelte psykolog skræddersyr vi et forløb, der passer til jeres behov og med mulighed for besparelse, når I køber et forløb frem for enkeltsessioner.

Kontakt os for mere information om kurser

Vores virksomhedsrettede kurser er enten planlagt med datoer og billetsalg, eller du kan booke os direkte til din virksomhed som et lukket arrangement for jer.

Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
I et forløb arbejder vi sammen for, at du/I skal opnå større selvforståelse og skabe handlekraft og positiv udvikling. Du får i samtalerne vigtige redskaber til at skabe nærende relationer til de betydningsfulde i dit liv – og ikke mindst dig selv.
Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
Som psykolog og sexolog tilbyder jeg både individuel psykoterapi og supervision til professionelle. Jeg er optaget af at guide til at skrue op for livet, selvmedfølelse og meningsfulde adfærdsændringer.