Psykologer

Innervention består af dygtige, passionerede og fagligt opdaterede psykologer, der alle er trænede i at hjælpe mennesker igennem livskriser, psykologiske og seksuelle problemstillinger og relationelt dødvande. Vi er alle erfarne i både det kliniske felt (psykoterapi og parterapi) og det erhvervspsykologiske felt (problemstillinger i arbejdsliv og på arbejdspladser)

Vi arbejder ud fra forskellige metoder, som vi tilpasser til lige præcis dig og din problemstilling, så dine psykologsamtaler bliver hjælpsomme og effektive for dig. En positiv forandring er altid målet, som vi sammen arbejder henimod i samtalerne.  

Nedenfor kan du læse mere om psykologerne, se kontaktoplysninger, blog og videopræsentation, når du klikker på deres profil. Videopræsentationen giver dig nemt og hurtigt et indtryk af, hvilken psykolog der er et godt match til dig. Det kan være lidt af en jungle at finde den rigtige psykolog, og når du skal tage dine endelige beslutning spiller din mavefornemmelse og førstehåndsindtrykket ind – det har vi gjort en del nemmere for dig.

Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
I et forløb arbejder vi sammen for, at du/I skal opnå større selvforståelse og skabe handlekraft og positiv udvikling. Du får i samtalerne vigtige redskaber til at skabe nærende relationer til de betydningsfulde i dit liv – og ikke mindst dig selv.
Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
Som psykolog og sexolog tilbyder jeg både individuel psykoterapi og supervision til professionelle. Jeg er optaget af at guide til at skrue op for livet, selvmedfølelse og meningsfulde adfærdsændringer.