Sundhedsforsikring

Vi er ikke omfattet af den offentlige sygesikring og tager derfor ikke imod lægehenvisninger.

Til gengæld kan alle psykologerne med autorisation indberette, så du kan få tilskud som medlem af ’Sygeforsikringen Danmark’

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan den muligvis dække dele af honoraret eller hele honoraret.

Du skal være opmærksom på, at din psykolog skal være autoriseret og om du har ’frit valg af psykolog’.

Sundhedsforsikringen dækker især midlertidige tilstande og lidelser som stress, angst, depression, akut krise og livskriser, som kan være udløst af forskellige årsager.

Ring eller skriv en skadesanmeldelse og drøft dine muligheder med dit forsikringsselskab.

 

Sådan gør du:

  1. Kontakt dit forsikringsselskab og spørg dem, om de dækker udgiften til psykolog i dit tilfælde, og om du selv kan vælge psykolog. I så fald bed om at bruge ”frit valg af psykolog”.

 

  1. Hvis de dækker udgiften og godkender sagen, vil de sende dig en betalingsgaranti. På denne står det beskrevet, hvor meget tilskud, du kan få, hvilket antal samtaler, du kan få dækket og hvordan de ønsker afregningen, skal foregå.

 

  1. Book samtalen her på hjemmesiden med den autoriserede psykolog, som du ønsker.

 

  1. Efter samtalen: De fleste forsikringsselskaber foretrækker, at du som klient lægger ud for samtalen og derefter sender fakturaen fra psykologen til dem for at få udbetalt refusion. Andre forsikringer samarbejder med ’danmark’ – her sørger psykologen for det praktiske og afregner direkte med forsikringsselskabet. Medbring din betalingsgaranti, hvis din psykolog skal afregne med forsikringsselskabet.
sorg