SAMTALER

Pårørendesamtale

I Innervention tilbyder vi pårørendesamtaler. Dette er især relevant hvis man er ung (15-20 år) og ønsker en forælder eller en ven med til første samtale.

Pårørendesamtale: Et tilbud til dig, der gerne vil støtte din partner, ven eller familiemedlem.

 

I Innervention tilbyder vi pårørendesamtaler. Dette er især relevant hvis man er ung (15-20 år) og ønsker en forælder eller en ven med til første samtale.

Det er også givtigt hvis du som klient er i et forløb og gerne vil inddrage et familiemedlem eller partner i din udvikling. Herved kan din partner eller familie bedre hjælpe og støtte dig i hverdagen. De kan også hjælpe dig med at huske på at udføre hjemmeopgaver eller støtte dig i eksempelvis eksponering ved behandling af angst.

Eksempler på pårørendesamtaler:

  • Ung klient med forældre
  • Psykoedukation/undervisning til partner om psykisk lidelse
  • Stress-forløb med inddragelse af partner til bedre støtte og forståelse
  • Trepartssamtaler med arbejdsgiver
  • Støtte under behandling af psykisk lidelse

 

Familieterapi

Er et forløb, hvor alle parter ønsker at få en bedre relation og bearbejde oplevelser, misforståelser eller svigt. I familieterapi starter man ud ved at være flere og fortsætter forløbet sammen.

I pårørendesamtaler er det en ekstra samtale, med en pårørende, under et individuelt forløb.

Familieterapi minder på mange måder om parterapi. Vi arbejder med kommunikation, træner at lytte åbent og at udtrykke følelser ærligt og sårbart. Gennem familieterapi heler man gamle svigt og sår sammen. I familieterapi tager vi udgangspunkt i jeres behov og ønsker for forløbet.

Metodisk arbejder vi med emotionsfokuseret terapi, når vi arbejder i familieterapi.