KURSER

Kurser til private

Innervention er ikke kun et psykologhus. Vi ønsker også at tilbyde kurser og facilitere workshops for dig, som privatperson. Derved kan du hente nyeste viden og inspiration. Vi brænder nemlig for formidling og ønsker at hjælpe så mange som muligt – og her er kurser oplagt.

I Innervention er vi særligt specialiserede i følgende til privatpersoner:

  • Parforhold, kærlighed og intimitet
  • Selvudvikling og seksualitet
  • Kommunikation
  • Stress
  • Sorg
  • Angst

Nedenfor kan du se, hvilke planlagte kurser vi har i støbeskeen og på hver side, kan du se mere om, hvordan du tilmelder dig.

Vi vil også løbende vise, hvilke kurser vi tidligere har tilbudt, så du på denne måde nemt kan arrangere et kursus. Det er til dig som journalist, forening eller hvis du har lyst til at lave et arrangement for dine venner eller kolleger. Disse kurser har ikke dato angivet – men er et åbent tilbud. Skriv til arrangøren – så kan vi høre mere om jeres behov og ønsker.

mindfulness retreat

Yin yoga og mindfulness retreat

Kom til Refugium Smidstrup Strand og få en velfortjent pause fra hverdagens pligter, genfind din balance og få energien tilbage. Efter 3 dage ved Smidstrup Strand vil du opleve et større overskud og en bedre evne til at være nærværende.

Læs mere »

Online gruppe: Psykisk vold. ‘Styrket ud af krisen’

I gruppen vil vi:
Støtte og løfte hinanden til bedre selvværd og selvomsorg
Få fornyet psykologisk styrke og – fleksibilitet
Give hinanden mod til at gå fra et forhold – eller blive ved med at holde afstand, selvom abstinenserne larmer
Blive skarpe til at sætte grænser, udtrykke behov og styre udenom giftige skænderier.

Læs mere »

Kvindegruppe – Selvudvikling i fællesskab

Dette forløb er en selvudviklingsgruppe for kvinder. Her kommer du til at lære dig selv og dine reaktionsmønstre endnu bedre at kende, i en gruppe, hvor du kan være hele dig – med alle dine sider. I gruppen vil du lære at spejle og give feedback, samt lære i fællesskab og skabe udvikling og få et tæt søsterskab med andre kvinder.

Læs mere »