Supervision

  • Søger du individuel – eller gruppesupervision? 
  • Mangler du de 40 timer til din autorisation som psykolog?
  • Mangler I en supervisor til jeres arbejdsplads?

Innervention kan tilbyde en løsning til dig og jer. Vi tilbyder også online supervision – uanset hvor du er.

Supervision af andre faggrupper: Er det supervision til din arbejdsplads, du søger?

Skriv gerne til den enkelte psykolog eller til kontakt@innervention.dk. Du kan også ringe til psykologen, så tager vi en snak om behov og pris.

Der er ingen opgaver eller behov, som ligner hinanden, og derfor er det vigtigt, at vi starter med en uforpligtende samtale. Her undersøger vi, om det, vi tilbyder, passer til jeres behov.

Vi har megen erfaring i gruppesupervision til andre faggrupper og superviserer i reflekterende teams og tavle-supervision.

Ekstern supervision til psykologer på vej mod autorisation

Du kan få supervision hos os, hvis du er præautoriseret psykolog og skal i gang med dit autorisationsforløb (ekstern supervision). Vi tager fat i lige præcis dét, som du har brug for. Både fagligt og personligt. Med vores forskellige specialer kan vi tilbyde dig lige dén supervision, der passer til dit speciale, behov og situation. 

For at sikre et godt match, er du altid velkommen til at ringe til den pågældende supervisor for en uforpligtende samtale.

Rammen for supervision kan enten være individuel eller gruppesupervision (reflekterende team og tavle-supervision). Indholdet af supervisionen afhænger af dit behov i den enkelte session:

  • Metodespecifik supervision
  • Specifik case-supervision, hvor vi går i dybden med interventioner
  • Personlig stil og terapeutisk identitet, samt egne processer
  • Egenterapi

Metodisk har vi hver vores forkærlighed og speciale, derfor har vi lavet denne side, så du på en nem og overskuelig måde kan finde din næste supervisor – hvor metode, faglighed, professionalisme og personlighed går hånd i hånd.

Autoriseret supervisor: Cleoh Dharma Søndergaard
cand.psych.aut., klinisk psykolog, parterapeut, sexolog, erhvervspsykolog og podcaster.

Eklektisk supervision med et tvist af ACT.

Jeg er eklektiker og har megen erfaring med, hvordan man skaber unikke og kreative forløb for private med en integrativ tilgang.

Metodespecifikt superviserer jeg inden for ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som er tredjebølge adfærdsterapi og blandt andet indeholder en mindfulness-baseret praksis, har en metakognitiv tilgang og hvor self-compassion er en vigtig del. Jeg er i skrivende stund i gang med den 2-årige specialistgodkendte uddannelse i ACT for psykologer. I ACT får du praktiske øvelser, kropslige interventioner og interventioner med metaforer. 

Jeg bruger elementer fra eksistentialistisk psykoterapi, kognitiv adfærdsterapi, psykodynamisk terapi og dialektisk adfærdsterapi. Disse er alle metoder, jeg selv er blevet lært op og trænet i undervejs i min karriere og i mine ansættelser.

Jette Anine Christensen, cand.psych.aut., erhvervspsykolog i det offentlige og private

Jeg er privatpraktiserende klinisk psykolog og erhvervspsykolog med speciale i stress og kriser, work-life balance og mennesker med high performance jobs.

Jeg har erfaring som bl.a. klinisk psykolog, leder og organisationspsykolog i både det offentlige og private.

I min karriere har jeg taget en række videreuddannelser i ledelse og coaching, krisepsykologi, konfliktløsning og adfærdsanalyse. Disse er derfor nogle af de områder jeg kan supervisere i også, udover arbejdet som selvstændig, klinisk psykolog.

Priser for supervision og forløb

40 timers forløb i gruppe (1-2 supervisander)

Vi tager normalt 1300 kr. i timen for supervision, men hvis du køber de 40 timer på én gang, så yder vi 175 kr. rabat i timen, og du sparer altså 7.000 kr. i alt, når du betaler for et samlet forløb. Gruppesupervision med 2 personer gælder 1:1 jf. Psykolognævnet.  

Hvis du ønsker at tage en kollega med, kan vi lave en individuel løsning, der passer til jeres behov.

60 timers forløb i gruppe (3-4 supervisander)

Ved 3-4 personer: Jf. Psykolognævnet kan supervisionen regnes for 2/3 ved 3-4 personer. Du får derfor et forløb med 60 timer i alt, fordelt på 20 sessioner á 3 timer. Her giver vi 300,- i rabat pr. time pr. person, hvis du køber 60 timer på én gang, og får derved 18.000,- kr. i rabat.

Der åbnes op for hold løbende, når der er deltagere nok.

Kontakt din psykolog på mail, hvis du vil sikre din plads, eller hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående. Vi kan altid finde individuelle løsninger i forhold til betaling i rater