METODE

Coaching i København

Coaching er en metode, hvor vi arbejder konkret med disse spørgsmål. Det er professionelle samtaler, som hjælper dig til at blive mere afklaret om, hvad du dybest set ønsker i livet.

Coaching og løsningsfokuseret psykoterapi

 

Hvad vil du?

Hvad kan du?

Hvad forhindrer dig i at gøre det?

Hvordan kan du komme i gang med at gøre det?

 

Umiddelbart kan det lyde som fire simple spørgsmål.

Når det drejer sig om dit liv – både privat og professionelt – kan det være store spørgsmål og netop de spørgsmål, som du har brug for hjælp til at kunne besvare.

 

Coaching

Coaching er en metode, hvor vi arbejder konkret med disse spørgsmål. Det er professionelle samtaler, som hjælper dig til at blive mere afklaret om, hvad du dybest set ønsker i livet. Vi kaster sammen lys på dit potentiale, hvilke barrierer du oplever, hvilke handlemuligheder, du har og hvordan, du konkret kan handle på dem og nå dit mål.

Din psykolog støtter og inspirerer dig til at gå på opdagelse i din verden med det formål, at du bliver mere afklaret og i stand til at udvikle din personlige handlekapacitet.

Forløbets længde

Et coachingforløb varer typisk 2-10 samtaler.

Det kan handle om én bestemt problemstilling, som du ønsker afklaring på privat eller professionelt. Her kan en enkelt samtale på 80 minutter evt. med én opfølgning være tilstrækkeligt.

Andre gange vil det kræve et forløb på 3-10 samtaler at arbejde med at skabe klarhed, identificere barrierer, træffe beslutninger, som hjælper dig til at nå dit/dine mål, som passer til dine ønsker, drømme og potentiale.

 

Life coaching og erhvervscoaching

Det kan både være personlig coaching (Life Coaching) eller erhvervscoaching. Da begge livsområder påvirker hinanden gensidigt, er det ikke afgørende at definere fokus på forhånd. Vi afklarer dit mål med coachingen ved første samtale.

Coaching som metode adskiller sig fra terapi og behandling. Kort fortalt er coaching fremadrettet og orienteret mod at arbejde med specifikke mål. Terapi retter sig mod udfordringer omkring følelser, tanker, adfærd og relationer med det formål at forstå dig selv bedre og få metoder til at ændre på det svære.

I coaching kan det ske, at du støder på barrierer, som kan stikke dybere og kræve terapeutiske metoder for at løsne op. Her kan vi skifte fokus for en periode, eller vi kan arbejde med coaching sideløbende med terapien. Dette aftales med din psykolog, som altid vil give dig en konkret vurdering og tilpasse forløbet til dig.

 

Jeg vil høre mere om coaching i København

Nedenfor kan du få et overblik over os psykologer i Innervention, der tilbyder coaching. Du kan også læse mere om, hvordan vi behandler stress gennem coaching og psykoterapi her, samt om ledelsescoaching.

Du er altid velkommen til at skrive en mail til os eller ringe, hvis du vil høre nærmere inden du booker tid. Du finder vores booking-system inde på de enkelte psykologers profilsider.

Alle Psykologer

Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
I et forløb arbejder vi sammen for, at du/I skal opnå større selvforståelse og skabe handlekraft og positiv udvikling. Du får i samtalerne vigtige redskaber til at skabe nærende relationer til de betydningsfulde i dit liv – og ikke mindst dig selv.
Jeg møder dig med fuld åbenhed, nysgerrighed og omsorg for din aktuelle situation, uanset hvor tung, skamfuld eller fastlåst den opleves for dig.
Som psykolog og sexolog tilbyder jeg både individuel psykoterapi og supervision til professionelle. Jeg er optaget af at guide til at skrue op for livet, selvmedfølelse og meningsfulde adfærdsændringer.