KURSER

Supervision

  • Søger du individuel – eller gruppesupervision?
  • Mangler du de 40 timer til din autorisation som psykolog?
  • Mangler I en supervisor til jeres arbejdsplads?

 

Innervention kan tilbyde en løsning til dig og jer. Vi tilbyder også online supervision – uanset hvor du er.

Supervision af andre faggrupper: Er det supervision til din arbejdsplads, du søger?

Skriv gerne til den enkelte psykolog eller til kontakt@innervention.dk. Du kan også ringe til psykologen, så tager vi en snak om behov og pris.

Der er ingen opgaver eller behov, som ligner hinanden, og derfor er det vigtigt, at vi starter med en uforpligtende samtale. Her undersøger vi, om det, vi tilbyder, passer til jeres behov.

Vi har megen erfaring i gruppesupervision til andre faggrupper og superviserer i reflekterende teams og tavle-supervision.

Ekstern supervision til psykologer på vej mod autorisation

Du kan få supervision hos os, hvis du er præautoriseret psykolog og skal i gang med dit autorisationsforløb (ekstern supervision). Vi tager fat i lige præcis dét, som du har brug for. Både fagligt og personligt. Med vores forskellige specialer kan vi tilbyde dig lige dén supervision, der passer til dit speciale, behov og situation.

For at sikre et godt match, er du altid velkommen til at ringe til den pågældende supervisor for en uforpligtende samtale.

Rammen for supervision kan enten være individuel eller gruppesupervision (reflekterende team og tavle-supervision). Indholdet af supervisionen afhænger af dit behov i den enkelte session:

  • Metodespecifik supervision
  • Specifik case-supervision, hvor vi går i dybden med interventioner
  • Personlig stil og terapeutisk identitet, samt egne processer
  • Egenterapi

Metodisk har vi hver vores forkærlighed og speciale, derfor har vi lavet denne side, så du på en nem og overskuelig måde kan finde din næste supervisor – hvor metode, faglighed, professionalisme og personlighed går hånd i hånd.