Hvorfor gik du ikke bare / Freja, del 1: Vi købte øl inden vi skulle skændes

Af: Cleoh Dharma Søndergaard

Podcast om psykisk vold

 

Freja er ikke hendes rigtige navn, men beretningen er hendes og fra virkeligheden.

Du kan i dagens afsnit høre om et forhold præget af pludselige skænderier, trusler, druk, utroskab og gaslighting.

Og så er der en lille, men ikke ubetydelig detalje:

Freja og hendes tidligere partner er begge kvinder.

Dette viser at psykisk vold ikke kun foregår i majoritetens heteroseksuelle relationer, men kan vokse sig frem i alle nedbrydende parforhold.

 

Vil du være en del af den lukkede facebook-gruppe for lyttere, der lever i eller har levet i et nedbrydende parforhold? Her er linket til kvindegruppen, men husk at besvare de tre spørgsmål inden anmodning:

https://www.facebook.com/groups/psykiskvold

Vil du følge med i instagram-siden? Her er linket:
https://www.instagram.com/hvorfor_gik_du_ikke_bare/

 

Vidste du at Cleoh har lavet en anden podcast, som også omhandler psykologi?

Den hedder ‘Indsigt med Cleoh – Samtaler om Psykologi’ og er tilgængelig på alle podcast-apps og kan også findes her: https://link.chtbl.com/OF9ZiTIc

“Jeg vil gerne fortælle min beretning i din podcast!”

Tak. Først og fremmest – for du vil gøre en kæmpe forskel for lytterne og hjælpe mig til at hjælpe alle dem, der sidder alene og er i tvivl om, hvad der sker og hvad de skal gøre.

Du kan enten deltage med:

1) En skriftlig beretning. Jeg læser din mail op som en lytterberetning i podcasten, så du har fuld anonymitet gennem min stemme. Du skal blot sende din lytterberetning til hvorfor.podcast@gmail.com

2) At deltage som gæst. Vi mødes online eller i min klinik. Vi afsætter 2-3 timer, så vi har tid nok til at du kan føle dig tilpas. Denne samtale vil have samme form, som var det psykoterapi: Jeg vil stille åbne, nysgerrige og ikke-dømmende spørgsmål. Jeg vil spejle dig og lytte. Forhåbentlig vil samtalen gøre en forskel på samme måde som psykoterapi – og tilmed have en empowering effekt på dig, fordi du taler højt om det og hjælper andre. Du kan være anonym med et andet navn – din stemme vil være din stemme.

Uanset er du velkommen til at sende mig en mail, og så kan vi finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Og ja, jeg ved godt at du ikke gør det ‘for opmærksomheden’. Jeg ved at du gør det, for at hjælpe andre – og det sætter jeg ubeskrivelig stor pris på.

 

Ønsker du at booke samtaler hos Cleoh?

 

Hun kan bookes her:

Tak fordi du lytter med.

Flere indlæg