Hvorfor gik du ikke bare / Heidi, del 3: Frigørelsen og blomstringen

Af: Cleoh Søndergaard

Podcast om psykisk vold

I disse tre episoder deltager min gode veninde Heidi. Jeg kender hende privat, men vi har aldrig talt om hendes fortid. Dette er derfor også en venskabelig deling mellem to veninder – og første gang jeg hører hendes historie.

Hendes ‘trilogi’ er opdelt i tre livsfaser: Barndommen, parforholdet med eksmanden og opblomstringen efter den dybe krise.
Hun fortæller om et parforhold, der på mange måder minder om hendes forhold til hendes far. Hun fortæller ærligt om en krise, hvor hun måtte bruge hele kroppen, for at skubbe eksmanden væk.

Hendes budskaber:
– Man kan godt komme op og ud af en krise, til et rigere og bedre liv.
– Du er ikke alene.

“Jeg vil gerne fortælle min beretning i din podcast!”

Tak. Først og fremmest – for du vil gøre en kæmpe forskel for lytterne og hjælpe mig til at hjælpe alle dem, der sidder alene og er i tvivl om, hvad der sker og hvad de skal gøre.

Du kan enten deltage med:

1) En skriftlig beretning. Jeg læser din mail op som en lytterberetning i podcasten, så du har fuld anonymitet gennem min stemme. Du skal blot sende din lytterberetning til kontakt@cleoh.dk

2) At deltage som gæst. Vi mødes online eller i min klinik. Vi afsætter 2-3 timer, så vi har tid nok til at du kan føle dig tilpas. Denne samtale vil have samme form, som var det psykoterapi: Jeg vil stille åbne, nysgerrige og ikke-dømmende spørgsmål. Jeg vil spejle dig og lytte. Forhåbentlig vil samtalen gøre en forskel på samme måde som psykoterapi – og tilmed have en empowering effekt på dig, fordi du taler højt om det og hjælper andre. Du kan være anonym med et andet navn – din stemme vil være din stemme.

Uanset er du velkommen til at sende mig en mail, og så kan vi finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Og ja, jeg ved godt at du ikke gør det ‘for opmærksomheden’. Jeg ved at du gør det, for at hjælpe andre – og det sætter jeg ubeskrivelig stor pris på.

Første skridt:

Skrive til mig på kontakt@cleoh.dk

Ønsker du at booke samtaler hos Cleoh?

Hun kan bookes her: www.cleoh.dk

Vil du følge med i instagram-siden? Her er linket:

https://www.instagram.com/hvorfor_gik_du_ikke_bare/

Vidste du at Cleoh har lavet en anden podcast, som også omhandler psykologi?

Den hedder ‘Indsigt med Cleoh – Samtaler om Psykologi’ og er tilgængelig på alle podcast-apps og kan også findes her:

https://link.chtbl.com/OF9ZiTIc

Flere indlæg