Kurser

Få overblik over vores udbud af kurser, workshops og grupper.

Siden opdateres jævnligt, og du kan også se, hvad vi tidligere har afholdt. Det giver dig overblik over kurser, som du kan booke til eksempelvis din arbejdsplads.

Husk at købe billet i god tid, så du sikrer din plads! I perioder afholder vi nye kurser med premiere-priser, når det er første gang vi afholder et kursus. Andre gange giver vi early-bird rabat.

Du kan holde dig opdateret ved at følge vores Facebook-side. Så får du besked om nye kurser, før de bliver offentliggjort her på hjemmesiden.

Her kan du læse mere om vores specialistkurser til psykologer, læger og andre faggrupper.
Kom til Refugium Smidstrup Strand og få en velfortjent pause fra hverdagens pligter, genfind din balance og få energien tilbage. Efter 3 dage ved Smidstrup Strand vil du opleve et større overskud og en bedre evne til at være nærværende.
I gruppen vil vi: Støtte og løfte hinanden til bedre selvværd og selvomsorg Få fornyet psykologisk styrke og – fleksibilitet Give hinanden mod til at gå fra et forhold – eller blive ved med at holde afstand, selvom abstinenserne larmer Blive skarpe til at sætte grænser, udtrykke behov og styre udenom giftige skænderier.
Dette forløb er en selvudviklingsgruppe for kvinder. Her kommer du til at lære dig selv og dine reaktionsmønstre endnu bedre at kende, i en gruppe, hvor du kan være hele dig – med alle dine sider. I gruppen vil du lære at spejle og give feedback, samt lære i fællesskab og skabe udvikling og få et tæt søsterskab med andre kvinder.
Innervention bestræber sig på at være dét psykologhus, der tilbyder formidling og kurser til virksomheder og private.