Kurser

Få overblik over vores udbud af kurser, workshops og grupper.

Siden opdateres jævnligt, og du kan også se, hvad vi tidligere har afholdt. Det giver dig overblik over kurser, som du kan booke til eksempelvis din arbejdsplads.

Husk at købe billet i god tid, så du sikrer din plads! I perioder afholder vi nye kurser med premiere-priser, når det er første gang vi afholder et kursus. Andre gange giver vi early-bird rabat.

Du kan holde dig opdateret ved at følge vores Facebook-side. Så får du besked om nye kurser, før de bliver offentliggjort her på hjemmesiden.

Her kan du læse mere om vores fantastiske mindfulness og yin yoga – retreat: En forlænget weekend i ro og refleksion med psykolog, stresscoach og yin yoga lærer Christa Jørgensen. Der er sørget for alt – og du skal blot læne dig tilbage!
I gruppen vil vi: Støtte og løfte hinanden til bedre selvværd og selvomsorg Få fornyet psykologisk styrke og – fleksibilitet Give hinanden mod til at gå fra et forhold – eller blive ved med at holde afstand, selvom abstinenserne larmer Blive skarpe til at sætte grænser, udtrykke behov og styre udenom giftige skænderier.
Ved at følge hinanden, kan vi styrke hinanden. I dette online gruppeterapeutiske forløb får du mulighed for traumeforløsning, deling af dine oplevelser og spejling i andre, der har været igennem noget lignende. Målet er, at du kommer ud på den anden side, mere fri, med bedre selvværd og styrke.
Dette forløb er en selvudviklingsgruppe for kvinder. Her kommer du til at lære dig selv og dine reaktionsmønstre endnu bedre at kende, i en gruppe, hvor du kan være hele dig – med alle dine sider. I gruppen vil du lære at spejle og give feedback, samt lære i fællesskab og skabe udvikling og få et tæt søsterskab med andre kvinder.