Seneste indhold fra Trine

ERHVERVSPSYKOLOG, AUTORISERET KLINISK PSYKOLOG OG COACH CAND.PSYCH.AUT.MPO.

Trine Askov

Du vil møde en omsorgsfuld og samtidig meget erfaren psykolog. Især stress, ledelse, trivsel, og ADHD har optaget mig meget gennem min karriere.

Som tidligere leder har jeg været med mennesker på arbejde i 20 år: For mig er arbejdslivet en naturlig del af det enkelte menneskes liv og de problematikker, der opstår undervejs. Derfor er det min erfaring, at man sjældent kan rådgive og behandle psykologisk uden at have denne del med.

Udover min uddannelse som psykolog, er jeg nemlig også uddannet coach og har en master i organisationspsykologi. Inden jeg blev psykolog har jeg gennem mange år arbejdet med ledelse i større virksomheder.

Nedenfor kan du læse om, hvordan det er at starte i terapi hos mig og hvad du kan forvente til de første samtaler. Derved får du en fornemmelse af min stil.

 

Går du længere ned på siden, kan du læse mere om mine specialer og min uddannelses- og karrierebaggrund, som psykolog og leder.

 

HVORDAN JEG ARBEJDER

Som klinisk psykolog arbejder jeg primært med udgangspunkt i Kognitiv Adfærdsterapi, Compassion Focused Therapy og Acceptance Commitment Therapy i behandling.

Første samtale er en indledende samtale, hvor formålet er at få et fælles indblik i baggrunden for din henvendelse, hvilke væsentlige udfordringer du oplever lige nu, og dine forventninger til udbyttet af et forløb. Derefter drøfter vi mål og laver en skitse for forløbet, samt hvad der er mest væsentligt at fokusere på lige her og nu. Til første samtale anbefaler jeg at booke en udvidet tid, på 80 min, så vi kommer omkring det hele og har god tid.

I de efterfølgende samtaler arbejder vi med de prioriterede fokusområder. Der er altid mulighed for at tage et andet tema op, som skygger, lige her og nu. Nye konsultationer aftales fra gang til gang.

I samtalerne vil vi ofte nå frem til eksempler på små metoder og justeringer, som du kan prøve af inden næste gang. Dette er din mulighed for at prøve ny adfærd og kommunikation, og få erfaringer med, hvordan det påvirker i din hverdag.

Vi drøfter undervejs om vores arbejde er hjælpsomt, og om der er behov for at ændre retning.

 

MINE SPECIALER

Jeg tilbyder psykologsamtaler, med fokus på personlig udvikling, trivsel, samt ledelse og samarbejde. Jeg har tillige ekspertise inden for ADHD, coaching, stress og arbejdsliv.

 

STRESS – SELVVÆRD, BEKYMRINGER OG GRÆNSER

Hverdagstrivsel:

 • Oplever du mistrivsel i form af stress, negative tanker, selvkritik, forstyrrende reaktionsmønstre eller vaner?
 • Oplever du at du har svært ved at have greb om hverdagen og dit energiniveau, så du svinger mellem enten at overbelaste dig eller overspringe og udskyde?
 • Har du svært ved at sige nej og prioritere egne behov?

 

Få støtte til at få overblik over dine værdier og behov, så du kan finde din retning og stå stærkere i dig. Vi vil også identificere små metoder og justeringer i din hverdag, der kan hjælp dig til større trivsel.

 

KARRIERE, UDVIKLING & NYE MULIGHEDER©

 • Sidder du i et job, hvor du mangler mening og udfordring?
 • Begynder du at tvivle på hvad du kan, og om du kan?
 • Tøver du med at tage det første skridt?

 

Hos mig kan du få hjælp til at starte forandringen i dit liv, støtte til at tage de første skridt og forsætte. Sammen undersøger vi muligheder, beskriver kompetencer og udviklingsbehov, og du vil få klarhed over dine værdier og overbevisninger. Sammen lægger vi en plan A, B og C, til at tage det første skridt og forsætte.

 • Har du drømmejobbet, men oplever at rolle, ansvar og opgaver vokser, så der ikke er timer nok?
 • Har du en fornemmelse af at jo større din indsats er, jo mere vokser din opgavebyrde?
 • Er du forsat engageret, men begynder at føle dig lidt slidt, sover dårligt eller grubler?
 • Har du glemt eller sat dit sociale liv og dine fritidsinteresser på pause for en tid, eller begynder du at se tegn på, at dit engagement i familielivet er utilstrækkeligt?

 

Få støtte til at få overblik over situationen, få styr på dine værdier og prioriteter og få defineret indsatsområde og handlemuligheder. Vi vil tage udgangspunkt i konkrete situationer, og finde forskellige eksempler på, hvordan du kan skabe mere balance og livskvalitet, gennem rutiner og små justeringer af din adfærd og kommunikation.

 

ADHD HOS VOKSNE – EN HJERTESAG

Jeg har en særlig interesse for at hjælpe voksne, med ADHD

Mange med et højt funktionsniveau (socialt, uddannelse og arbejde) oplever:

 • At energi og overskud drænes af rutine- og dagligdagsopgaver, som andre ser ud til let at klare.
 • Et mønster med at veksle mellem meget højt præstationsniveau og inaktivitet, og oftere og oftere føle sig udbrændt
 • At humøret svinger over dagen, og enten er helt i top eller i bund, og frustrationstærsklen er lav.
 • At blive meget påvirket af tegn på eller mulighed for afvisning eller kritik.
 • At kompensationsstrategierne, som struktur, bliver for rigide, udmattende eller skaber problemer i relationer.

 

Jeg har arbejdet i mange år med personer med ADHD og opsøger jævnligt de nyeste konferencer og viden om emnet. I de sidste år har jeg arbejdet med udredning af og behandling til ADHD.

Uanset om du har diagnosen eller om du blot kan genkende ovenstående udfordringer kan du få støtte til at få indsigt i hvordan du bedst fungere, og til at udvikle strategier i dit arbejds- og privatliv, der passer bedre. Med mere viden og bedre tilpassede strategier vil du også vinde et højere selvværd, mere selvomsorg og måske vil dine omgivelser også kunne mærke en forskel: At du får mere overskud.

 

LEDELSE OG SAMARBEJDE

Mine 20 års erfaring med “hvordan organisationer virker” i det private erhvervsliv giver et godt fælles grundlag og sprog for at arbejde med det ønskede fokusområde.

Som leder, projektleder og strategi konsulent har jeg arbejdet i Ericsson, Mobilix, Orange, Telia, Forstædernes bank, og Nykredit, og har som ekstern konsulent og interim manager bl.a. arbejdet med virksomheder som Grundfoss, GN, DAKO, Ferring og TopNordic Ementor.

Ledelses- og samarbejdskonsultationer kan have mange formål, former og tilpasses den konkrete problemstilling i den konkrete organisation, eller den konkrete medarbejder og den konkrete leder.

Hvad enten du vil udfordres af et andet perspektiv på dig selv og din organisation, få konkrete forslag til løsninger, eller har behov for sparring og rådgivning, er dette en konsultationsform der giver muligheder!

Eksempler på emner kan være:

 • Udvikling af dine ledelseskompetencer og dit ledelsesrum
 • Konflikthåndtering og forhandling af løsninger
 • Synlighed om beslutningstagere og -processer
 • Uddelegering af ansvar og opgaver, samt prioritering..
 • Ledelse af eksperter og specialister
 • Transparant og tydelig kommunikation
 • Håndtering og læring af fejl
 • Udvikling af en tydelig funktionsmodel
 • Implementering af ændringer og forbedringer i en solid kultur
 • Relevant konsolidering i en hurtigvoksende virksomhed med consensus-tradition
 • Tilgængelighed og fordybelsestid
 • Hensigtsmæssig ledelse af stressramte og deres kollegaer

 

MIN UDDANNELSE OG BAGGRUND

Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns universitet i 2015 og siden autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har derudover en mastergrad i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet og er internationalt certificeret coach.

Jeg har en bred klinisk erfaring fra privat praksis, hvor jeg både har haft mange individuelle forløb og gruppeforløb. Dette dækker over psykologisk rådgivning, samtaleterapi og behandling af kliniske, psykologiske lidelser for voksne, som fx angst, depression, stress. Derfor har jeg en bred erfaring med og stor viden om klinisk psykologi og psykiske lidelser.

 

Jeg har endvidere erfaring, med vurdering, udredning og diagnostik af psykiske lidelser, samt vurdering af behandlingsbehov, fra psykiatrisk klinik og privathospital.

 

Jeg har 20+ års praktisk erfaring fra det private erhvervsliv med både at rådgive om fx organisationsstruktur, -processer og -forankring, lederudvikling, og som en del af ledelsen af større organisationsforandringer, fusioner og udviklingsprojekter. Jeg har arbejdet som leder, projektleder Strategi konsulent, ekstern konsulent og interim manager i større danske og internationale virksomheder, som fx Ericsson, Mobilix, Orange, Telia, Forstædernes bank, Nykredit, Grundfoss, GN, DAKO, Ferring og TopNordic Ementor.

Booking

Seneste indhold fra Malene